HET PAKHUIS VAN LIEMPDE

Bij T Liempds pakhuis vindt u alles voor de verzorging van uw dier(en) en tuin. Van brokken en zaagsel tot potgrond en tuingereedschap: het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor het buitenleven. Het buitenleven, dat nu bij T Liempds Pakhuis centraal staat, begon als ‘het boerenleven’. Eigenaar Jos van de Laar, in Liempde beter bekend als Jos Pakhuis, begon jaren geleden als medewerker in de winkel van Boerenbond die destijds in het pakhuis gevestigd was. Toen de Boerenbond de winkel in Liempde wou sluiten, nam hij de zaak in 1995 over en groeide de winkel uit tot dé dorpswinkel van Liempde.

VAN BROKKEN TOT PAKKETTEN, DORPSWINKEL VAN FORMAAT

De winkel is een begrip in Liempde en vervult een belangrijke dorpsfunctie. Daarom kunt u niet alleen voor dier- en tuin assortiment bij ons terecht, maar helpen we u ook wanneer u een schroefje, nieuwe lamp, blikje verf of nieuwe batterijen nodig heeft. Bovendien is in de winkel ook een DHL-servicepunt gevestigd waar u pakketten kunt laten bezorgen en versturen. In onze winkel is een persoonlijke benadering de norm, u wordt bij binnenkomst altijd gegroet en we leren u graag echt kennen.

PERSOONLIJK, SERVICE EN VAKKENNIS

Uit de geschiedenis van het Pakhuis wordt ook de vakkennis duidelijk die in Jos schuil gaat. Jarenlang werkte hij voor de Boerenbond en leerde alles over het buitenleven. Hij kan u als geen ander adviseren over het onderhoud van uw tuin en de verzorging van uw dieren. Kennis, die hij met enthousiasme overbrengt aan het kleine team dat in de winkel werkt. Naast de kennis wordt service belangrijk gevonden. T Liempds Pakhuis is een plek, waar u als klant, nog echt centraal staat. We kennen u bij voornaam en begrijpen wat u nodig heeft.

VAN OPSLAG TOT GROENE VAKWINKEL

Het pakhuis in Liempde is al generaties lang een belangrijke spil in het dorpsleven. Nog voor de oorlog vervulde het pakhuis de functie van opslag voor mest en voer van boeren in de omgeving en was hier een eierbond gevestigd. Later diende het pakhuis als één van de winkels van de Boerenbond organisatie waar Jos van Laar zo’n 6 jaar werkzaam was. Daarna nam hij de winkel over. Ongeveer 8 jaar na de (her–)opening van het pakhuis op 15 maart 1995 sloot Jos zich aan bij ‘Uw groene vakwinkel’, een samenwerkingsorganisatie die de krachten van kleine ondernemers bundelt.

Contact

't Liempds Pakhuis
Dorpsstraat 22
5298 CB Liempde

0411 631221